Ga je binnenkort je huis te koop zetten? Dan is het verstandig om je woning nog even goed onder handen te nemen. Dit doe je door je huis deels of volledig te schilderen. Met de juiste schildertips kun je de WOZ-waarde van je woning flink verhogen. Meer weten over de WOZ-waarde van je huis? Lees verder op deze website.

 

Schilder de kozijnen

De kozijnen hebben grote invloed op de uitstraling van je huis. Door de kozijnen een lik verf te geven, ziet jouw woning er direct een stuk beter uit. En omdat het schilderen van de kozijnen zo gebeurd is, hoef je hier niet veel tijd in te steken. Je kunt er overigens ook voor kiezen om de kozijnen door een professionele schilder onder handen te laten nemen. Zo weet je zeker dat de kozijnen goed geschilderd worden en bespaar je bovendien een hoop tijd.

 

Geef de voordeur een lik verf

Ook de uitstraling van je voordeur bepaalt wat voor eerste indruk jouw huis achterlaat bij potentiƫle kopers. Geef de voordeur een lik verf en je huis ziet er direct een stuk verzorgder en representatiever uit. Dit brengt zeker voordelen met zich mee bij de verkoop.

 

Investeer in een grote beurt

Tot slot kun je er ook voor kiezen om je huis een grote beurt te geven. Dit doe je door zowel de binnenkant als de buitenkant van je woning te laten schilderen. Het volledig laten schilderen van je huis kost veel geld, maar deze kosten haal je er altijd uit. Als je jouw woning volledig laat schilderen, verkoop je deze namelijk voor een aanzienlijk hogere prijs. Dit betekent dat je jouw investering in het schilderwerk gewoon weer terugverdient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed