Momenteel zorgt de combinatie van een beperkt aanbod en een grote vraag voor schaarste op de woningmarkt. Dit betekent dat het voor mensen met een te koop staande woning relatief eenvoudig is om hun woning voor de vraagprijs te verkopen. Vaak wordt er zelfs ver boven de vraagprijs geboden door geïnteresseerden! In een tijd waarin de woningmarkt minder goed draait, zijn er verschillende manieren om je woning populairder te maken onder geïnteresseerden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je kozijnen van ramen en deuren een nieuw laagje verf geeft! In dit artikel vertellen we je hier meer over.

 

Woningwaarde verbeteren met een nieuw laagje verf

Er zijn verschillende manieren om je woningwaarde op een relatief simpele manier te verhogen. Zie de mogelijkheden bijvoorbeeld eens in de blogberichten op deze website. Het opnieuw verven van kozijnen is een goed voorbeeld van zo’n klusje. Afgebladderd verf geeft een woning een onverzorgde indruk en betekent dat nieuwe kopers direct aan de slag kunnen gaan met het klussen. Iets waar niet iedere koper op zit te wachten! Door de verflaag zelf te vervangen, lijkt een woning direct meer waard. Ook voorkomt het aanbrengen van een nieuw laagje verf, dat er houtrot in de kozijnen ontstaat.

 

Verven van muren in huis na een verhuizing

Wanneer je zelf al naar een nieuwe woning verhuisd bent, zou je ervoor kunnen kiezen om een gekleurde muur alvast wit te verven. De kleur die jij zo mooi vond, kan door een volgende bewoner afgrijselijk gevonden worden! Het is een van de redenen dat bijvoorbeeld een huurwoning altijd met witte muren moet worden opgeleverd. Door de muren van je koopwoning zelf alvast te witten, hoeven potentiële kopers dit niet te doen. Dit maakt de woning aantrekkelijker voor ze! Daarbij kun je vuile plekken op de muren op deze manier wegwerken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed