Je hebt het al lekker druk met je schildersbedrijf, maar eigenlijk wil je nog meer opdrachten aannemen. Door jouw schildersbedrijf in de spotlight te zetten, kun je aanzienlijk meer werk krijgen. In dit artikel lees je hoe je jouw bedrijf meer onder de aandacht brengt bij potentiële klanten.  

 

Tip 1: verspreid flyers

Je kunt veel nieuwe klanten werven door flyers te laten drukken en deze in een bepaalde regio te verspreiden. Zeker als je jouw diensten voor een iets lagere prijs aanbiedt, onder het mom van een tijdelijke kortingsactie, kun je veel nieuwe klanten werven. Voor je het weet, zit je planning helemaal vol. En dit simpelweg door flyers te verspreiden.

 

Tip 2: laat je schildersbus bedrukken

Rijd je rond in een grote schildersbus? Laat deze dan bedrukken. Door je bus te laten bedrukken, breng je jouw bedrijf effectief onder de aandacht. Niet alleen als je bus ergens stil staat, maar ook als je van klant naar klant rijdt. Zet de naam van je bedrijf duidelijk op de bus en de mensen die jouw bus zien, weten je altijd te vinden. Als je veel ruimte hebt, kun je ook je telefoonnummer en/of website op de bus van je schildersbedrijf laten drukken.

 

Tip 3: koop bedrukte werkkleding

Tot slot kun je in bedrukte werkkleding investeren om jouw bedrijf meer op de kaart te zetten. Daar komt nog bij dat werkkleding er professioneel en representatief uit ziet. Met werkkleding kun je jouw bedrijf niet alleen in de spotlights zetten, maar geef je jouw personeel bovendien een goede uitstraling. Meer weten over het bestellen van bedrukte werkkleding? Lees meer op deze website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed